Făgărășeanca Marcela Motoc, pentru prima dată în fața publicului din orașul natal

 

Făgărășenii sunt invitați să-i fie alături în data de 12 mai, actriței  Marcela Motoc. Făgărășeanca va juca pentru prima data în orașul ei natal. „Fata din Curcubeu“ se numește piesa de teatru care va avea loc la crama Cetății Făgăraș în 12 mai, de la ora 19.30.

„În data de 12 mai, în crama Cetății Făgăraș va veni pentru prima data să joace în orașul ei natal Marcela Motoc în piesa „Fata din Curcubeu“. Nu ratați această piesă de teatru pentru că făgărășeanca Marcela Motoc abia așteaptă să-și revadă colegii, prietenii și toți iubitorii de teatru din Făgăraș. Prețul biletului e de 30 de lei. Puteți să-l achitați la Casa de Cultură sau în seara spectacolului, la crama cetății“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei de Cultură Făgăraș.

Fata din Curcubeu este o pledoarie pentru păstrarea convingerii că totul pe lume are un sens, chiar dacă acesta se prezintă indescifrabil.

Franceza și româna au făcut un cuplu inedit în spectacolul „Fata din Curcubeu” pe care Marcela Motoc l-a jucat în 2013 la Teatrul de l’Orme, Paris – arondismentul 19, cartier în care au locuit cândva Jacques Brel și Edith Piaf. Româna și franceza se vor îmbina, în noua versiune propusă de actriță, publicului român.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.