Făgărașul, de 6 ori pe podium

 Sunt oameni care prin munca și dăruirea lor fac cinste Făgărașului în toată țara și chiar și peste hotare. Începând cu cei mai mici făgărășeni care au dus numele Făgărașului pe podiumurile naționale și internaționale și până la adulți, cu toții  reușesc să facă cinste orașului nostru. Un astfel de exemplu sunt și karatiștii făgărășeni de la CSM. La ultima competiție națională, aceștia au reușit să urce de 6 ori pe podium, întrecând sportivi de la cluburi de renume din țară.

Ultima competiție la care au participat 12 karatiști de la CSM Făgăraș a fost cea organizată în data de 9 aprilie, la Râmnicu Vâlcea. Este vorba de Campionatul Național de Interstiluri FRK-WKF. Campionatul a adunat sute de sportivi de la cluburi de renume din țară printre care amintim: Steaua București, Dinamo București, CS Otopeni, Rapid București, CSM Petroșani. Karatiștii făgărășeni au reușit să obțină două titluri naționale la kata echipe pentru al doilea an consecutiv. Este vorba de echipa compusă din: Alessio Toderel, Claudiu Aldeș și Vlad Marian la categoria cadeți și echipa seniorilor compusă din: Marius Bucur, Alexandru Gib și Silviu Lungu.

Locul doi la kata individual cadeți a fost ocupat de făgărășeanul Claudiu Aldeș și tot locul doi la kumite feminin junioare de Alexandra Streza,

„Sunt doi sportivi care au avut un comportament deosebit la proba kumite. Este vorba despre sportivul Ciprian Olaru- categoria seniori(-65kg), sportiv care de abia de trei luni a împlinit 18 ani și care este pentru prima oară la categoria de seniori având ca adversari sportivi mult mai titrați și mult mai experimentați. Acesta a obținut locul trei la kumite. De asemenea, vreau să-l menționez și pe sportivul Marius Golașu, un alt sportiv tânăr de 22 de ani care a obținut locul trei la kumite“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

De asemenea, din componența echipei au participat pentru prima dată la o competiție de asemenea anvergură: Amina Manea, Elena Cotârlan și Anna Galici.

„Sunt mulțumit de comportamentul și efortul sportivilor și mă bucur că de la an la an ne îmbunătățim performanța. Tot cu acești 12 sportivi vom participa luna viitoare și la Campionautl European  SKIF care se va desfășura în Cehia“, ne-a mai spus Ioan Rîmbeț.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.