Colectivul SC Apă Canal Sibiu, Sucursala Făgăraș, îndurerat de pierderea directorului Niculescu

Unul dintre cei mai vechi oameni din administrația locală din Sibiu s-a stins din viață joi. Mircea Niculescu a fost director general la SC Apă Canal SA încă de la înființare în anul 1998. În vârstă de 71 de ani, Niculescu era internat de câteva zile la Spitalul Județean Sibiu din cauza unor probleme de sănătate.

Cu durere în suflete, colectivul SC Apă Canal Sibiu, Sucursala Făgăraș, își ia rămas bun de la cel care începând cu anul 2009 a fost mentorul, spiritual, sufletul și îndrumătorul angajaților sucursalei.

În calitatea sa de Director General și vicepreședinte al ARA și al patronatului apei, d-ul ing. Mircea Niculescu a contribuit la dezvoltarea și perfecționarea  sistemului de alimentare cu apă și canalizare a Municipiului Făgăraș, prin programul POS MEDIU și a coordonat demararea în anul 2014 al celui de-al treilea proiect de fonduri europene, POIM, lucrări ce se vor ddesfășura în perioada 2018-2020. Dumnezeu să-l odihnească! “, a transmis Colectivul SC APĂ CANAL SIBIU, Sucursala Exploatare Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.