Evoluție de excepție a junioarelor de la CSM

 

La sfârșitul săptămânii trecute, la Făgăraș s-a disputat faza euroregională de handbal junioare IV. La această competiție au participat 16 echipe, cele mai bune din județele Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș, Alba și Brașov. Primele 4 echipe s-au calificat la turneul semifinal.

CSM Făgăraș a obținut 5 victorii din tot atâtea partide, reușind să se califice la turneul semifinal de pe primul loc. Echipa făgărășeană a trecut pe rând de HC Agnita, CSS Odorhei, CSS Sf.Gheorghe, Corona Brașov (semifinală) și de HC Arsenal Tăureni (în finală). Evoluția fetelor a fost una excelentă care a ridicat de multe ori sala arhiplină în picioare.

Rezultatele au fost următoarele :

CSM Făgăraș   –   HC Agnita 32-16 (22-7)

CSM Făgăraș   –   CSS Odorhei 35-23 (18-10)

CSM Făgăraș    –   CSS Sf.Gheorghe 28-9 (17-3)

CSM Făgăraș    –   Corona Brașov 22-14 (13-6)

CSM Făgăraș    –   Arsenal Taureni 25-23 (11-15)

Turneul semifinal va avea loc în perioada 5-7 mai și se va disputa în euroregiunea RO6, cel mai probabil la Baia Mare. Din informațiile primite se pare că CSM Făgăraș se va lupta pentru un loc la TURNEUL FINAL cu CSS Zalău, Corona Brașov și HC Sighet. În cealaltă grupa se vor duela Baia Mare, Cluj, Pegasus Tg.Mures și Arsenal Tăureni.

„Sunt deosebit de fericit, nu neapărat de rezultat, cât de jocul prestat de elevele mele. Au demonstrat că prin muncă și seriozitate se pot realiza multe. Le felicit din suflet și sunt mândru că am așa fete în echipă. Sperăm ca la turneul semifinal să facem de asemenea o figură frumoasă și să ne calificăm la turneul final”, ne-a declarat Marius Marocico, antrenorul CSM Făgăraș junioare IV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.