Proiecte importante la Drăguș

Ca la fiecare început de an, autoritățile locale își pregătesc și listele de investiții care vor fi făcute în localități pe parcursul anului. Și pentru că de cele mai multe ori, bugetele locale sunt prea mici pentru proiecte mari, soluții alternative sunt atragerea fondurilor europene sau guvernamentale. Și anul acesta, Ministerul Dezvoltării a pus la bătaie sume importante pentru dezvoltarea localităților din România. Iar primarii gospodari au întocmit și depus deja proiecte pentru a obține bani prin programele susține de Ministerul Dezvoltării Regionale. Comuna Drăguș are până acum trei proiecte depuse pentru a primi bani pentru investiții.

Unul din proiectele depuse zilele trecute la Ministerul Dezvoltării Regionale este un proiect care vizează modernizarea și asfaltarea tuturor străzilor care nu au beneficiat de astfel de lucrări în trecut. 3300 de metri de ulițe vor fi asfaltate dacă proiectul va fi aprobat, iar atunci Drăgușul va ajunge la 100% străzi asfaltate.

Un alt proiect important pentru comunitatea din Drăguș este extinderea și dotarea școlii, proiect necesar datorită numărul mare de elevi.

Un alt treilea proiect depus la Ministerul Dezvoltării Regionale este cel de extindere a rețelei de apă și canalizare în zona turistică de la Drăguș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.