Pe locuri, fiți gata! Start Bikeathon Țara Făgărașului!

     Fundația Comunitară Țara Făgărașului vă anunță cu mare entuziasm organizarea a celei de-a patra ediții a evenimentului sportiv caritabil Bikeathon Țara Făgărașului în data de 10 iunie 2017, manifestare care are ca scop mobilizarea de fonduri în vederea susținerii unor cauze locale și a schimbării în bine a comunității în care trăim.
Cu această ocazie, FCTF lansează apelul pentru înscrierea proiectelor pentru ediția 2017. Acestea pot fi din domenii diverse, precum: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă, etc.
Perioada de înscriere a proiectelor este 13 martie 2016 – 10 aprilie ora 23.59.
Cine poate aplica?  Organizații non-profit, grupuri de inițiativă*, școli, licee sau companii care se pot înscrie pe platforma  http://bikeathon.fundatiactf.ro la secțiune Proiecte – Înscriere proiect.

* „Grupul de inițiativă” este o echipă, un grup informal de cetățeni / membri ai comunității, care împărtășesc un interes, o pasiune sau o preocupare pentru un subiect legat de viața în comunitatea Țării Făgărășeană pe care vor să‐l promoveze în spațiul public.
         FCTF oferă consiliere pentru grupurile care doresc să aplice în următoarele date: 15 martie, 20 martie, 27 martie, 3 aprilie.
In urma validării și a unei selecții făcute de către o comisie FCTF, proiectele vor fi prezentate pe site, nu mai târziu de 12 aprilie 2017. Obiectivul minim de atragere de fonduri recomandat de un proiect este de 2.500 lei.
Bicicliștii se pot înscrie in perioada 13 aprilie – 30 mai.
Vezi rezultatele edițiilor anterioare aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.