Platforme betonate și acoperite pentru containerele din Făgăraș

 

Containerele dintre blocuri sau de pe marginea drumurilor, cele mai multe inestetice, cu gunoaie împrăștiate de vânt, câini sau oamenii străzii, vor dispărea. Reprezentanții societății Salco Serv vor să amenajeze platforme betonate și acoperite în fiecare zonă sau stradă a orașului unde vor fi amplasate mai multe eurocontainere. Făgărășenii sunt așteptați cu sugestii în acest sens.

„După cum ați văzut, tot orașul este plin de eurocontainere. Sunt împrăștiate la marginea drumului și sunt destul de inestetice, fapt pentru care s-a întrunit o comisie cu colegii de la primărie și încercăm să identificăm cele mai bune zone pentru a construi platforme betonate de aproximativ 25 de mp.  Trebuie să identificăm locurile respective, să respectăm legislația privind mediul, la o distanță corespunzătoare față de ferestrele apartamentelor sau de intrările în scările blocurilor și să facem niște puncte fixe pentru eurocontainerele respective. Vor fi închise aceste platforme să nu  mai împrăștie vântul, câinii sau oamenii străzii gunoaiele și să fie până la urmă și mai igienic“, ne-a spus Dragoș Bârsă, directorul Salco Serv.

Până vr fi identificate aceste locații pentru platformele betonate și făgărășenii pot veni cu sugestii în acest sens.

„Pe această cale, adresez o rugăminte făgărășenilor, poate chiar pe ziarul dumneavoastră, la Primărie sau la Salco, să vină cu propuneri în sensul acesta. Acum să vedem exact după ce o să stabilim locațiile, o să fie și o dezbatere publică la care pot veni toți oamenii cu sugestii sau reclamații dacă e cazul. Bineînțeles nu vor mai fi chiar la scara blocului eurocontainerele respective“, a mai spus Dragoș Bârsă.

Pe lângă beneficiile estetice și igienice, realizarea acestor platforme ar aduce beneficii și pentru societate, în sensul că mașinile vor încărca mult mai ușor dintr-un singur loc gunoaiele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.