Zeci de sancțiuni aplicate șoferilor făgărășeni aseară. VIDEO

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta aseară de către lucrătorii Biroului Poliției Rutiere din Făgăraș. Pe lângă verificarea actelor, șoferii au fost testați și cu aparatul alcooltest.

În total, polițiștii făgărășeni au aplicat 37 de contravenții  în valoare de 7100 lei pentru abateri precum: nefolosirea centurii de siguranță, viteză, opriri, staționări neregulamentare, lipsă acte. În plus, a fost reținut și un permis de conducere pentru  consumul de băuturi alcoolice în timpul conducerii vehiculelor pe drumurile publice și 2 certificate de înmatriculare. Șoferul depistat în trafic după ce a consumat alcool, avea o îmbibație alcoolică de 0,38mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Le recomandăm șoferilor să nu urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, să respecte regulile respectiv oprirea și staționarea adecvată  pentru a nu produce dezordine în trafic. Pietonii să folosească drumul public și să traverseze doar prin locurile special amenajate, respectiv trecerile de pietoni și folosirea trotuarului“, a spus subcomisar Dan Trâmbițaș, șeful Poliției Rutiere Făgăraș.

 

Un comentariu la „Zeci de sancțiuni aplicate șoferilor făgărășeni aseară. VIDEO

  • martie 3, 2017 la 11:03 am
    Permalink

    Sper ca dupa aceste sanctiuni legea sa se respecte si sa soferii sa nu mai riste , as vrea sa vad mai multe filtre de politie pe drumurile noastre !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.