Donează o carte, construiește biblioteci pentru copii

 

Orice copil trebuie să aibă o șansă la educație, iar în acest context un grup de făgărășeni a inițiat campania „Donează o carte, construiește biblioteci pentru copii“. Făgărășenii pot dona cărți și astfel pot contribui la șansa copiilor din familiile defavorizate de a avea o bibliotecă.

Demersul  îşi propune să ofere tuturor copiilor care provin din familii cu situaţii materiale deosebite şansa la educaţie.

„Sunt Marius Toanchină și împreună cu Corina Burlea, Cosmin Helerea și Magda Cârstocea am inițiat Campania “Donează o carte, construiește biblioteci pentru copii”. Vrem să donăm cărți copiilor care nu au avut niciodată o carte, elevilor foarte buni la una sau mai multe materii și studenților care provin din familii defavorizate. Vom merge și la toate școlile din Făgăraș și Țara Făgărașului și dacă au nevoie, vom dona și acolo. Vă invit alături de noi, să vă implicați să donați cultură pentru copii, elevi si studenți. Vă așteptăm în fiecare zi să donați cărți pentru toate vârstele și domeniile la Spălătoria de textile Pur Activ din centru, în curtea de lângă magazinul Horado.” , este mesajul organizatorilor campaniei.

Spălătoria de textile este deschisă de luni până vineri, orele 08-17 și sâmbătă în intervalul orar 09-13.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.