Varianta on-line a Primăriei Făgăraș, o altă față

Primăria Făgăraș și-a schimbat aspectul! Și nu vorbim despre clădirea instituției, ci de varianta on-line a Primăriei Făgăraș, respectiv de site-ul primaria-fagaras.ro.  Administrația locală are un alt site mult mai accesibil, cu mult mai multe informații și care din punct de vedere al securității corespunde tuturor standardelor actuale. Vechiul site, construit în urmă cu 12 ani, nu mai întrunea cerințele actuale și astfel a fost nevoie de o reconfigurare.

Dacă vom dori informații despre compartimentele sau serviciile subordonate Primăriei Făgăraș, și nu numai, și despre alte instituții din orașul nostru, le vom putea găsi mult mai ușor accesând site-ul Primăriei Făgăraș: www.primaria-fagaras.ro. Ultimele informații publice, anunțuri de angajare, programul de audiențe, Hotărârile de Consiliu Local, actele necesare, le găsim mult mai ușor pe site-ul Primăriei Făgăraș. Noua versiune a site-ului Primăriei Făgăraș este funcțională de ieri, însă mai este puțin de lucru în ceea ce privește încărcarea informațiilor. De asemenea, site-ul are un modul Țara Făgărașului cu toate informațiile necesare, mai ales în ceea ce privește turismul.

Din punct de vedere al securității, site-ul corespunde tuturor standardelor actuale. Site-ul a fost făcut de o companie care a făcut mari site-uri de administrație precum sibiu.ro, apulum.ro, dar și alte site-uri ale administrațiilor locale.

De asemenea, pe site fiecare compartiment din cadrul primăriei Făgăraș va putea posta anunțuri sau alte informații care trebuie să ajungă la făgărășeni.

Din punct de vedere al transparenței site-ul corespunde perfect și se încadrează în standardele strategiei naționale anticorupție SNA 2016-2020.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.