Primii artiști care au confirmat prezența la Murmur Festival

 

Prezentam zilele trecute faptul că Făgărașul va avea în acest an un nou festival intitulat Murmur Festival. Este vorba despre un eveniment organizat la Cetatea Făgăraș, în perioada 28-30 iulie, eveniment care va aduce laolaltă muzica electronică și live, workshop-uri tradiționale, costume și decorații autentice, spații amenajate special pentru artiști și concepte unice.

Organizatorii festivalului au transmis redacției Făgărașul Tău un prim comunicat de presă în care prezintă acest concept nou pentru Făgăraș, dar și o primă listă cu artiștii care vor fi prezenți în orașul nostru în perioada 28-30 iulie.

„Monocord, agenția specializată în evenimente de muzică electronică, a anunțat un nou concept și eveniment pentru vara anului 2017. Născut din dorința de a susține tradițiile și istoria locală, agenția organizează un festival într-una dintre cele mai spectaculoase locații din România: Cetatea Făgărașului.

Murmurul istoriei

Situată într-un oraș medieval, înconjurată de tradiții frumoase, peisaje incredibile și oameni prietenoși, se află o cetate ce nu a fost niciodată cucerită. Ancorată în istorie, tradiție și mituri, Cetatea Făgărașului este unul dintre cele mai mari forărețe ale Europei și al doilea cel mai impresionant castel din întreaga lume (conform unui top realizat de Hopper ). Cetatea a fost un post militar, închisoare (renumită pentru metode inedite de tortură), sediu al dietei și un loc special pentru balurile organizate de celebra doamna Stanca. Zidurile sale masive, cele 4 turnuri și lacul ce o înconjoară sunt încărcate de povești, tradiții și mituri. Și să nu uităm de peisajul care este unic tot anul.

 Între istorie și modernitate

Monocord își propune să valorifice potențialul acestei zone prin organizarea unui festival ce va avea loc între 28 și 30 Iulie 2017 și care va combina autenticitatea spațiului cu o abordare modernă. Festivalul Murmur va aduce laolaltă muzica electronică și live, workshop-uri tradiționale, costume și decorații autentice, spații amenajate special pentru artiști și concepte unice. Artizani locali vor putea să redea viață artei lor tradiționale, în timp ce decorul, moda și proiecțiile se vor axa în jurul tematicii autenticității moderne. Toate aceste elemente vor reda viața acestei locații inedite, oferind turiștilor și localnicilor șansa de a se bucura de muzică bună, un peisaj incredibil și o locație autentică.

Line-up și bilete

 Murmur Festival înseamnă 3 scene în locații inedite ale cetății, muzică live, electronică, rock si hip-hop oferită de primii artiști deja confirmați: The Kryptonite Sparks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Mr. Jurjak, Danaga, Toulouse Lautrec, Satellites, Next Ex, Dex, Baiatu de la parter, Ada Kaleh, Suciu, Charlie, Jay Bliss, Kike Mayor, Viktor Udvari, Mihai Pol, Radu Mirica, Toygun, De La Munte.

Abonamentele early birds, au fost puse deja în vânzare la un preț promoțional pentru luna februarie (50 de lei și 69 de lei pentru abonamentele ce includ camping). Abonamentele pot fi cumpărate pe Livetickets (http://www.livetickets.ro/murmur-festival-2017).

Mai multe informații despre bilete, line-up-ul complet și orarul festivalului vor fi anunțate curând pe pagina Facebook (https://www.facebook.com/murmurfestival/) a evenimentului și pe website-ul Murmur (http://murmurfestival.com/).“ se arată în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.