Prefectura propune o soluție pentru cozile imense de la Înmatriculări și Permise Auto

Prefectura propune o soluţie pentru ca braşovenii să nu se mai aşeze de cu seară la uşile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor de pe strada Turnului, doar pentru a prinde un bon de ordine, scrie mytex.ro.

O variantă de descongestionare ar fi ca operaţiunile de înmatriculări, respectiv programarea acestora, să fie făcute pe zile, în limita a 180 de operaţiuni de înmatriculare/zi.

Astfel, braşovenii nu vor mai sta la cozi şi vor şti din timp când trebuie să se prezinte la ghişee. Planificarea bonurilor cuprinse între numerele aferente fiecărei zile va fi afişată la sediul serviciului de înmatriculări, dar şi pe site-ul Instituţiei Prefectului Judeţul Braşov”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Braşov.

O decizie finală va fi luată luni, după conferinţa de presă ce va fi susţinută de prefectul Ciprian Băncilă, alături de şeful Serviciului de Înmatriculări, Viorel Popescu, mai scrie sursa citată.

Amintim că de la 1 februarie 2017 a intrat în vigoare măsura legislativă prin care au fost eliminate cele 102 taxe, printre care şi cea de mediu, care era plătită la prima înmatriculare. Acesta este motivul pentru care Serviciul Înmatriculări a fost asaltat de braşoveni, mii de oameni dorind să-şi înmatriculeze maşinile second-hand achiziţionate recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.