O seară a eleganței la Balul Vienez

Făgărășenii sunt invitați să participe la cea de-a patra ediţie a Balului Vienez care va avea loc la Bulevard Events Center în data de 4 martie, de la ora 19.00.

„Este a patra ediție a Balului Vienez și va fi organizat în data de 4 martie. Asociația Oamenilor de Afaceri în parteneriat cu  Bulevard Events Center organizează acest eveniment de gală cu oameni deosebiți, în compania unor artiști deosebiți. Anul acesta am zis să facem o schimbare și vor fi prezenți instrumentiști ai Filarmonicii Sibiu, soliști de la Filarmonica George Enescu din București și cap de afiș va fi Iordache Basalic de la Opera Română București. Așadar, în data de 4 martie, sâmbătă, de la ora 19.00 va avea loc Balul Vienez“, ne-a declarat Alexandru Szasz, președintele AOATF.

Organizatorii au reușit să organizeze și cea de-a patra ediție și speră ca acest bal să devină tradiție în orașul nostru, mai ales că de la an la an, evenimentul adună tot mai mulți participanți.

„Impresiile sunt din ce în ce mai bune, dacă la început era o  oarecare reținere, unii văzând acest eveniment ca un eveniment de fițe unde nu-și găseau locul, de la an la an sunt tot mai mulți prezenți și sunt sigur că se simt foarte bine. Practic este ceva deosebit să dansezi un vals pe o muzică live cântată de profesioniști“, ne-a mai declarat Alexandru Szasz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.