Și-a lăsat fiul minor să conducă mașina, însă au ajuns în șanț

La data de 08.02.2017, în jurul orelor 03.50, o persoană de 17 ani, ce conducea un autoturism pe DN 13, dinspre Ungra spre Rupea, la km. 58 + 400m, într-o curbă periculoasă la stânga și drum cu declivitate în rampă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, răsturnându-se în afara părții carosabile, în șantul din dreapta sensului său de deplasare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a celor trei pasageri din autoturism, tatăl conducătorului auto și posesorul autoturismului, de 44 de ani,  un bărbat de 22 de ani și un minor de 16 ani, aceștia fiind transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov respectiv la Spitalul de Pediatrie Brasov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru conducătorul auto iar pentru bărbatul de 44 de ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. (3), Cod Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.