Cât și când putem plăti dările către bugetul local

Nici nu a început bine anul că deja sunt făgărășeni care vor să se achite de dările către bugetul local. Numai că ghișeele acestui serviciu nu sunt încă deschise. Ca la fiecare început de an, casieriile  Serviciului de Taxe și Impozite sunt închise în primele două săptămâni.

Acestea vor fi deschise  doar de luni, 16 ianuarie. Făgărășenii vor plăti și în 2017 aceleași taxe și impozite ca și în anul precedent. Consilierii locali au aprobat menținerea la același nivel a dărilor în anul 2017.

Așadar, de luni, 16 ianuarie e liber la plata impozitelor și taxelor anuale. Făgărășenii care își vor achita integral dările către bugetul local până la data de 31 martie vor beneficia și de o bonificație de 10%. Termenul pentru achitarea impozitului aferente primului semestru al anului este tot 31 martie 2017.

Consilierii locali au menținut la propunerea primăriei aceleași tarife. Taxele și impozitele locale au fost aprobate prin vot în cadrul unei ședințe de consiliu din data de 22 decembrie 2016. Taxele și impozitele locale pot fi plătite direct la casieriile serviciului de Taxe și Impozite, prin Poștă sau on-line.  Programul casieriilor Serviciului de Taxe și Impozite este de luni până joi: 8.30- 15.45 și vineri 8.30-12.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.