Au petrecut „La Copăcel, de sărbători“

Colindele vechi păstrate din moşi strămoşi au răsunat aseară la Căminul Cultural din Copăcel. Nici dansurile populare tradiţionale nu au lipsit de pe scena căminului, iar copăcenii s-au strâns în număr foarte mare pentru a lua parte la ce-a de-a X-a ediţie a festivalului  intitulat „La Copăcel, de sărbători“.

An de an, de Sfântul Ştefan, copăcenii sunt în sărbătoare. Festivalul devenit deja tradiţie adună în satul de la poalele Munţilor Făgăraş zeci de interpreţi de muzică populară şi dansatori. Cei prezenţi la spectacol i-au putut admira pe bătrânii satului care au colindat tradiţionalele colinde din Copăcel. De asemenea, pe scena evenimentului au urcat interpreţi de muzică populară precum: Mioara Marinca, Mioara Greavu, Mariana Şandru, Victoria Meiţescu, Carmina Tatomir, Ştefan Ramba. Nu au lipsit dansurile populare sau moderne prezentate de copiii Şcolii din Hârseni. Copiii Ansamblului Copăcelul au încântat şi ei publicul prezent la cămin.

Dansatorii Ansamblului Făgăraşul au fost şi la această ediţie prezenţi pentru a le oferi copăcenilor o reprezentaţie de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.