Spectacol şi târg de Crăciun în scop caritabil

 

A devenit deja tradiţie pentru elevii Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea“ ca înaintea Crăciunului să organizeze un târg cu scop caritabil. Anul acesta târgul, dar şi un spectacol caritabil au avut loc la Fundaţia Culturală „Negru Vodă“.

„La noi, această activitate este organizată în fiecare an şi este în scop caritabil. Anul acesta ne-am gândit să o desfăşurăm aici, la Fundaţia Negru Vodă şi pe această cale le mulţumim că ne sprijină de fiecare dată. Anul acesta am hotărât să facem un spectacol caritabil în care elevii noştri să prezinte obiceiuri tradiţionale din Ţara Făgăraşului, respectiv o şezătoare, precum şi dansuri populare. Pe lângă aceasta, am deschis şi târgul nostru de Crăciun. La acest târg, elevii s-au implicat foarte mult, ei au confecţionat ornamente de Crăciun pe care le comercializăm în vederea strângerii de fonduri. Am propus pentru elevii noştri care au o situaţie material mai puţin confortabilă, dar în acelaşi timp au rezultate remarcabile la învăţătură să putem să-i ajutăm, să poată să continue şcoala“, ne-a spus Silvia Deceanu, profesor de matematică la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea“.

„La fel ca în fiecare an, cu ocazia Sfintelor sărbători de Crăciun, şcoala noastră a organizat mai multe evenimente printre care o expoziţie, o şezătoare în care s-au implicat atât elevii, cât şi profesorii. Le transmit elevilor, părinţilor multă sănătate, sărbători fericite şi să dea Dumnezeu un an mai bun“, a spus Aurel Paler, directorul Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.