Valeriu Steriu revine cu drag acasă

 

pmp-7Preşedintele PMP Valeriu Steriu s-a aflat astăzi la Făgăraş. Însă de această dată nu a venit numai acasă, să-şi vadă prietenii şi familia, ci a venit împreună cu echipa de la Braşov, candidaţii Partidului Mişcarea Populară la Parlament, pentru a pune la punct ultimele detalii din această campanie electorală. Aceştia s-au întâlnit şi cu reprezentaţii partidului din Ţara Făgăraşului.

„Îmi place să spun că vin acasă la Făgăraş pentru că bunicul meu este din Şinca Veche şi bunica mea, mama mamei mele, chiar din Făgăraş. Şi eu am petrecut o perioadă îndelungată din 1990 până dincolo de 2000 în Şinca Veche. Aici am învăţat practice tot ce înseamnă agricultură şi am crescut pot să zic mergând apoi în administraţie şi în politică şi revin întodeauna cu mare plăcere acasă“, ne-a declarat preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, candidat PMP la Camera Deputaţilor.

Valeriu Steriu este doctor în Agronomie, dar a făcut și studii militare la Universitatea Națională de Apărare Carol I. Spune, dacă va fi ales, va propune realizarea unei hărți care să arate cine deține terenurile agricole din România și cum sunt ele folosite.

pmp-6„Suntem la nivel naţional în plin efort de campanie, avem toate organizaţiile din toate judeţele active şi militând pentru a introduce pentru prima oară Partidul Mişcarea Populară în Parlament pentru că este un partid înfiinţat în urmă cu trei ani, deci este pentru prima dată când PMP –ul participă la alegeri generale pentru Parlament. Dacă în ultimii trei ani am avut scoruri motivante, încurajatoare, sperăm ca în acest an să avem cel mai bun scor, mai ales că de data aceasta candidează pentru prima oară în fruntea partidului chiar preşedintele Traian Băsescu, cel care va obţine cu siguranţă un mandat de senator pe Bucureşti unde deschide lista la Senat“, ne-a mai spus Valeriu Steriu, candidat PMP la Camera Deputaţilor.

Echipa PMP s-a întâlnit şi cu făgărăşenii care s-au bucurat că au avut ocazia să-l cunoască pe Valeriu Steriu.

Promovare electorală

COD AEP 11160002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.