Militarul s-ar fi sinucis cu arma din dotare

pistolAşa cum am anunţat în această dimineaţă, Parchetul Militar a deschis un dosar privind moartea militarului de la UM 01495 Cincu, caporalul Toma Pirău, găsit aseară în postul de pază nr.1 al unității militare, împușcat în cap.

Șeful Parchetului Militar Cluj, col. Viorel Siserman, a declarat că în dosar au fost deja audiate mai multe persoane, s-a făcut cercetarea la fața locului în cursul nopții trecute, iar din primele cercetări reise că militarul s-ar fi sinucis, scrie mytex.ro. Nu sunt excluse nici celelalte variante: accident sau crimă.

„Asupra militarului nu s-au găsit elemente care să ducă la o eventuală motivare a actului suicidal (scrisoare, bilețel). Din punctul nostru de vedere, până la acest moment, este vorba de sinucidere. Urmează să audiem părinții tânărului, dar după ce va fi înmormântat. Vor mai fi audiate și alte persoane în dosar”, a precizat pentru mytex.ro,,șeful Parchetului Militar Cluj.

Sursa citată a adăugat că, în termen de două-trei săptămâni, se așteaptă raportul medico-legal în urma autopsiei și din acesta se vor trage o serie de concluzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.