zapada-1A nins din nou peste Ţara Făgăraşului! Aşa cum au anunţat meteorologii prin avertizarea de cod galben şi în zona noastră a căzut zăpada în această noapte. Totuşi, stratul de zăpadă este destul de subţire şi nu a îngreunat deplasarea şoferilor. Chiar şi aşa, aceştia trebuie să circule cu prudenţă şi să nu pornească la drum fără a avea maşinile echipate de iarnă. Codul galben de ninsoare este valabil până în 3 decembrie, ora 2.00.

„În nordul şi centrul ţării, dar mai ales în zonele de munte va continua să ningă însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări susţinute, viscolind şi troienind zăpada.
       Îndeosebi în zona înaltă a Carpaţii Meridionali, vântul va sufla tare, cu peste 90…100 km/h, viscolind puternic şi troienind zăpada, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m.“, se arată în avertizarea meteorologilor.

zapada-2 zapada-3 zapada-4 zapada-5

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/12/zapada-1.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/12/zapada-1-150x150.jpgadminSubiectul zilei2016,fagaras,zapadaA nins din nou peste Ţara Făgăraşului! Aşa cum au anunţat meteorologii prin avertizarea de cod galben şi în zona noastră a căzut zăpada în această noapte. Totuşi, stratul de zăpadă este destul de subţire şi nu a îngreunat deplasarea şoferilor. Chiar şi aşa, aceştia trebuie să circule cu...Pentru că ne pasă de tine!