Multe probleme, multe şedinţe

consilieri sedintaSunt multe probleme de rezolvat în oraşul nostru, astfel că aleşii locali sunt convocaţi cel puţin de 3-4 ori în şedinţe extraordinare pentru a vota diversele proiecte de hotărâre. După şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii octombrie, în data de 11 noiembrie primarul a convocat şedinţă extraordinară. Urgente erau atunci aprobarea mai multor proiecte care au fost depuse ulterior pentru obţinerea de fonduri europene. Prin dispoziţia din data de 18 noiembrie, primarul i-a convocat din nou pe consilieri în şedinţă extraordinară pentru data de marţi, 22 noiembrie.

Iată, ordinea de zi:

  1. 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice faza DALI actualizată, inclusiv a indicatorilor tehnico-economici fundamentați în documentația de avizare lucrări de intervenție pentru obiectivul „Restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural al Municipiului Făgăraș – CETATEA FĂGĂRAȘ”.
  2. 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural al Municipiului Făgăraș – CETATEA FĂGĂRAȘ” și a cheltuielilor legate de proiect.
  3. 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Făgăraș în calitate de partener în cadrul apelului de proiecte POCU 3.7. Creșterea ocupării prin susținerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană, Diaspora Start Up, în proiectul cu titlul „Investește în țara ta„.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.