plombari-1Se lucrează intens la plombarea gropilor din Făgăraş! Peste 20.000 mp de gropi au de reparat constructorii, iar autorităţile le-au cerut să lucreze şi în weekend pentru a finaliza în timp util lucrarea. Aşadar şi astăzi şi mâine, utilajele de asfalt se vor afla pe străzile oraşului. Astăzi s-a lucrat pe străzile Negoiu şi Uniunii.

„Continuam plombarea gropilor din Municipiul Făgăraș. Astazi și mâine se lucrează în continuare pe strada Negoiu și pe strada Uniunii. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dat fiind faptul ca se lucrează și în weekend, însă profitam de vremea frumoasă de afară“, a declarat Valentin Clonţ, viceprimarul Făgăraşului.

plombari-2

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/11/plombari-1.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/11/plombari-1-150x150.jpgadminAdministrativfagaras,gropi,negoiu,uniunii,viceprimarSe lucrează intens la plombarea gropilor din Făgăraş! Peste 20.000 mp de gropi au de reparat constructorii, iar autorităţile le-au cerut să lucreze şi în weekend pentru a finaliza în timp util lucrarea. Aşadar şi astăzi şi mâine, utilajele de asfalt se vor afla pe străzile oraşului. Astăzi s-a...Pentru că ne pasă de tine!