Făgăraşul se va înfrăţi cu oraşul Santa Marinella din Italia

vizita-investitoriO delegație din Italia, compusă din oameni de afaceri și condusă de către primarul orașului Santa Marinella, Roberto Bacheca, a fost primită la Făgăraș sâmbătă, 12 noiembrie 2016.

Delegația a fost primită la sediul Primăriei Făgăraș de către primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, viceprimarul municipiului Făgăraș, Valentin Clonț și consilierul judeșean PSD,  av. Mihai Popa.

Aceasta vizită a avut ca principal scop dezvoltarea relațiilor economice între cele două zone din România și Italia, reprezentate de cele două localități, Făgăraș și Santa Marinella, oraș situat la 30 de kilometri de Roma.

delegatie-italia„Concret, în zona Făgăraşului s-au format grupuri de lucru din partea italiană şi din cea română, privind implementarea unor investiţii în salubritate şi iluminat public în municipiul Făgăraş. Toate aceste investiţii preconizate pentru zona Făgăraşului vor aduce beneficii maxime Făgăraşului, mai ales dacă vor fi implementate din anul 2016. Din punct de vedere al infrastructurii şi al dezvoltării economice, Făgăraşul a rămas în urmă faţă de Zona Metropolitană Braşov”, a precizat consilierul județean Mihai Popa.

În urma discuțiilor purtate s-au creat premisele pentru înfrățirea celor două localități și pentru dezvoltarea investițiilor în zona Făgărașului, premise pentru crearea de noi locuri de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.