O nouă acţiune de deratizare în Făgăraş

sursa foto: ziarulclujean.ro
sursa foto: ziarulclujean.ro

Primăria Municipiului Făgăraş  în colaborare cu S.C. CORAL IMPEX S.R.L., punct de lucru Braşov, str. Hărmanului, nr.50, et.1, sc. B, ap.4,  vă aduce la cunoştinţă următoarele :

  • în 17.11.2016 se vor efectua servicii de deratizare pe suprafaţa domeniului public al municipiului Făgăraş

Substanţele utilizate pentru activitatea de deratizare sunt:

– Facorat pastă, substanţă activă brodifacoum;

– Deration Pellet, substanţă activă bromodialone.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătaţii şi face parte din grupa Xn  si Xi de toxicitate.

Facem apel către deţinatorii de animale de pe raza municipiului Făgăraş să supravegheze animalele, iar în situaţia în care apar ingerări accidentale de raticide în rândul animalelor, antidotul este vitamina K1.

Pentru ca activităţile de deratizare să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public şi privat, cât şi la toţi utilizatorii de pe raza municipiului Făgăraş.

În acest sens, facem apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenti economici şi institutii publice să efectueze activitatea de deratizare pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii.

         În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea actiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.