„Cât putem de departe“- o nouă piesă Paradox şi Mihai Teacă

paradox-1

„Ne-am propus de câţiva ani să facem colaborări cu vocile bune din oraşul nostru. Să audă cât mai multă lume că există cu adevărat talente în Făgăraș.“

O nouă piesă semnată Paradox şi Mihai Teacă a fost lansată ieri pentru iubitorii muzicii hip-hop. Trupa făgărăşeană a adăugat la colecţia de 60 de piese şi această ultimă piesă intitulată „Cât putem de departe“.

Trupa de hip-hop Paradox a fost înfiinţată în anul 2005 de către Contravent -Alexandru Enescu şi Zero- Karoly Szocs. În anul 2013, s-a alăturat trupei şi DJ. Gore, însă nu pentru mult timp. În 2014 s-a alăturat Olivian Mihalcea la chitară electrică, stilul trupei întreptându-se puţin către rap-metal, însă la fel, nu pentru mult timp, mai exact până la începutul lui 2016.

Trupa a avut mai multe concerte prin țară, însă primul mai important a fost în 2010, în deschiderea trupei Paraziții, la un festival al berii în Braşov.

paradox-3În 2012, a urmat cel de-al doilea ca importanţă, tot în Brasov la Ursus Evolution, în deschiderea trupelor: Suie Paparude, Parazitii, Cargo şi Iris. În 2013 au urmat alte concerte în deschiderea trupelor Haarp Cord, Alan&Kepa, Markone1.

În anul 2013, trupa a scos primul album oficial intitulat „Săraci fericiți”, care contine 11 piese, iar în total trupa are peste  60 de piese.

Cel mai recent videoclip al trupei este făcut la piesa “Fară scăpare”, care apărut în octombrie.

paradox-4Ultima piesă, apărută în data de 14 noiembrie, se numeşte „Cât putem de departe“ şi este făcută în colaborare cu Mihai Teacă. „Ne-am propus de câţiva ani să facem colaborări cu vocile bune din oraşul nostru. Să audă cât mai multă lume că există cu adevărat talente în Făgăraș. Avem colaborare şi cu Mihai Farcaş şi Bianca Mateoniu. Următorul videoclip va fi tot la o piesă în colaborare cu Mihai Teacă. Vor fi mai multe colaborări cu el”, ne-a declarat Alexandru Enescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.