Minoră bătută şi violată la o stână

minoraPolițiștii Secției Poliție Rurală Hoghiz au capturat, ieri, în comuna Ungra un bărbat de 56 de ani, care are de executat 6 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol în formă agravantă, vătămare corporală şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a încarcerat în Penitenciarul Codlea, scrie mytex.ro.

Radu Bucur a fost condamnat definitiv, vineri, de magistrații Curții de Apel Brașov, fiind găsit vinovat de cele patru infracțiuni grave pentru care au adunat probe procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea. Practic, judecătorii din Brașov aproape că au dublat pedeapsa inculpatului, rejudecând speța în care magistrații Judecătoriei Rupea au pronunțat cu câteva luni în urmă, o sentință mai blândă, de 3 ani și 5 luni închisoare, pentru respectivele fapte penale.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 18-20 ianuarie 2014, învinuitul a sechestrat o fată de 15 ani, a dus-o la o stână, unde o bătea cu pumnii și picioarele, apoi o viola. La aceste scene erau martori și doi angajați la stâna respectivă. Calvarul fetei a durat trei zile până a reușit să scape.

„După ce a luat-o pe minoră în mașină pentru a o transporta la Rupea Gară, deși nu avea permis de conducere, a schimbat direcția de mers și a dus-o la stâna sa, situată pe teritoriul comunei Ungra, unde a împiedicat-o să plece în repetate rânduri. Aici a constrâns-o pe minoră în repetate rânduri să întrețină relații sexuale normale și orale și apoi, în urma protestelor persoanei vătămate, a exercitat asupra ei acte de agresiune cu palmele și picioarele”, au precizat pentru sursa citată, procurorii de caz în rechizitoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.