Salco Serv are un nou director

img_3334Salco Serv are un nou director. Consiliul de Administraţie al societăţii de salubritate s-a întrunit astăzi şi l-a desemnat pe Dragoş Bârsă director interimar  al societăţii.

„La Salco, astăzi, s-a întrunit Consiliul de Administraţie, format din cei cinci membri votaţi de AGA din data de 31 octombrie 2016 şi au desemnat directorul companiei. Este vorba despre domnul Dragoş Bârsă, un adevărat profesionist, în care am încredere că va duce Salco acolo unde trebuie“, ne-a declarat Valentin Clonţ, viceprimarul Făgăraşului.

Dragoş Bârsă are 36 de ani, este căsătorit şi are un copil. Este de profesie jurist iar în trecut a lucrat la Primăria Făgăraş, Garda Financiară Braşov, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc şi Ministerul Fondurilor Europene.

„Întâi trebuie să identific problemele, activitatea, doar apoi pot să-mi fac o idee. O să lucrez în echipă cu Consiliul de Administraţie şi vom vedea ce de făcut. În principal, mă interesează să găsim soluţii pentru colectarea selectivă, să afle populaţia cât mai mult despre această activitate şi  soluţii pentru staţia de sortare. Acestea ar fi urgente.  Pe termen mai lung, vrem să găsim variante pentru atragerea fondurilor europene, obligatoriu, pentru că am văzut că nu s-au făcut proiecte până în momentul acesta“, ne-a spus Dragoş Bârsă, noul director al Salco Serv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.