ŞANTIER DE REPARAŢII PE MAI MULTE STRĂZI ALE FĂGĂRAŞULUI

 senchea-1Se lucrează intens pe străzile oraşului, atât la partea carosabilă, cât şi la trotuare. În funcţie de cum au reuşit să finalizeze procedurile de licitaţie, dar şi procedurile premergătoare licitaţiei, reprezentanţii Primăriei Făgăraş au dat ordin de începere al lucrărilor. De această dată, sunt lucrări de reparaţii şi modernizare a infrastructurii.

De ani buni aşteaptă făgărăşenii şi în special şoferii ca drumurile să fie reparate. O dată finalizate lucrările de introducere a reţelei noi de apă şi canal, a fost deschis şi şantierul de modernizare. În funcţie de proiect, mai multe străzi sunt acum în lucru atât în ceea ce priveşte modernizarea cu asfalt, cât şi reabilitarea trotuarelor.

O lucrare care a fost demarată de câteva zile este cea de modernizare a trotuarelor pe strada Dr. Ioan Şenchea, fostă Stadionului. Acolo, pe partea stângă de mers în direcţia gară, se lucrează la realizarea trotuarelor.

În plus, tot acum muncitorii firmelor constructoare sunt prezenţi pe strada Iazul Morii.

Se lucrează pe Iazul Morii, s-a finalizat canalizarea pentru apa pluvială pentru 70% din stradă, se lucrează la trotuare şi o să se pregătească terenul pentru un strat de asfalt. Aici vorbim de prima parte a străzii cea de la Poliţia Locală până în strada Negoiu. Partea cealaltă e  făcută în proporţie de 80%, sunt făcute trotuarele, mai trebuie ridicate gurile de canal şi mai trebuie turnat stratul de uzură,“ne-a spus Valentin Clonţ, viceprimarul Făgăraşului.

De asemenea, au început şi plombările străzilor şi în funcţie de timp se vor repara gropile pe o suprafaţă de 20.000 mp. „Am început cu strada Nicolae Bălcescu care a fost deja finalizată, se lucrează la strada Negoiu, este în proporţie de 50% finalizată iar cealaltă jumătate este decopertată. Şi strada Uniunii este la fel decoperată şi cum ne permite timpul o să reparăm aceste străzi şi nu numai. Avem gropi pe o suprafaţă de 20.000 mp“, ne-a mai spus viceprimarul Făgăraşului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.