Ce eveniment este în acest weekend la Făgăraș

casa-de-cultura-din-fagaras-a-fost-renovata-0Făgărășenii, iubitori ai tradițiilor, cântecului şi dansului popular, au posibilitatea să participe timp de două zile, sâmbătă, 5 noiembrie și duminică, 6 noiembrie la Festivalul Portului Popular „Făgăraș, foaie de ceapă“. Evenimentul, ajuns la cea de-a doua ediție va aduce pe scena Casei Muncipale de Cultură numeroase ansambluri de dansuri populare din Ţara Făgăraşului, dar şi din alte zone ale ţării. De asemenea, cei prezenţi vor avea parte şi de un spectacol de muzică populară susţinut de interpreţi îndrăgiţi.

Aşadar, sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 17.00, făgărăşenii sunt invitaţi să admire prestaţia dansatorilor din ansamblurile din Ţara Făgăraşului, dar şi a celor din ansamblul studenţesc „Tradiţii“ din Cluj- Napoca. Tot sâmbătă, pe scena Casei de Cultură, vor urca artişti locali, dar şi orchestra Casei de Cultură.

fagaras-foaie-de-ceapa-2Duminică, 6 noiembrie, tot de la ora 17.00, făgărăşenii pot să vadă o suită de dansuri prezentate de ansamblurile din Ţara Făgăraşului. Invitaţi sunt şi dansatorii Ansamblului profesionist „Banatul“. Programul este completat cu cântece şi voie bună din Ţara Făgăraşului iar cap de afiş este interpreta Vlăduţa Lupău.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Proiectul este cofinanţat de Casa Municipală de Cultură şi Consiliul Judeţean Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.