Care sunt proiectele de hotărâre ale lunii octombrie, puse pe masa consilierilor făgărăşeni

consilieri sedintaConsilierii locali se întâlnesc luni, 31 octombrie în cadrul şedinţei ordinare a lunii octombrie. 17 proiecte de hotărâre conţine mapa de şedinţă, unele din ele vizând administrarea spitalului, dar şi proiecte privind calendarul evenimentelor din oraşul nostru.

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetelor întocmite pe cele două secțiuni pentru trimestrul III 2016 la data de 30.09.2016.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local al Municipiului Făgăraș. (2 variante).

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării a două linii de gardă pentru specialitatea Anestezie și Terapia Intensivă și pentru specialitatea Radiologie în cadrul Spitalului Municipal „Dr.Aurel Tulbure” Făgăraș.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea listei solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri destinate închirierii și a listei de priorități.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru proiectul ÎNFIINȚARE PARCELĂ DE ONOARE PENTRU EROII DIN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL.

6.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art.3 din HCL.nr.34/21.07.2016, privind numirea Președintelui Clubului Sportiv Municipal Făgăraș, aprobarea Contractului de management și numirea membrilor Consiliului Director al C.S.M.Făgăraș.

7.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local Făgăraș în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal „Dr.Aurel Tulbure” Făgăraș.

8.Proiect de hotărâre privind vânzarea directă a unui teren proprietatea Statului Român, cotă parte de 30/228 din 228 mp., aferent spațiului comercial cu suprafață utilă de 79,13 mp., identic cu cel înscris în CF.101324-CI-U5, cu nr.top.101324-CI-U5, aparținând S.C.AGRO-TONI S.R.L.

9.Proiect de hotărâre privind vânzarea directă a unui teren proprietatea Statului Român, cotă parte de 37/228 din 228 mp., aferent spațiului comercial situat în Făgăraș, Cvartal Centru I Bloc 7A;cu suprafața utilă de 94,91 mp., identic cu cel înscris în CF.101324-CI-U6, cu nr.top.101324-CI-U6, aparținând S.C.AGRO-TONI S.R.L.

10.Proiect de hotărâre privind însușirea documentației tehnice de actualizare a informațiilor de carte funciară (actualizare date imobil și rectificare teren pentru imobilul situat în Făgăraș, B-dul Unirii (Piața Agroalimentară).

11.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Anexei nr.1 la HCL.nr.30/29.02.2016, privind CALENDARUL MANIFESTĂRILOR CULTURAL-EDUCATIVE, SPORTIVE și ARTISTICE de interes municipal, care se vor desfășura pe parcursul anului 2016, în Municipiul Făgăraș și evidențierea fondurilor necesare în bugetul local al anului 2016.

12.Proiect de hotărâre privind asocierea Municipiului Făgăraș și Asociația Păstrăvarii Făgărașului – FLAG în vederea organizării și desfășurării evenimentului „Festivalul Păstrăvului Făgărășean” în data de 29 octombrie 2016.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unui spațiu – domeniul public al Municipiului Făgăraș, situat în Făgăraș, str.Republicii, nr.5, pentru desfășurarea activității Partidul „România Mare” – Filiala Municipiului Făgăraș.

14.Proiect de hotărâre privind îndreptarea erorii materiale cuprinse în HCL.nr.83/2016, privind aprobarea închirierii unui spațiu-domeniu public al Municipiului Făgăraș, situate în Făgăraș, str.Republicii, nr.6, pentru desfășurarea activității Partidului Ecologist Român-Filiala Locală Făgăraș.

15.Proiect de hotărâre privind îndreptarea erorii materiale cuprinse în HCL.nr.84/2016, privind aprobarea închirierii unui spațiu – domeniul public al Municipiului Făgăraș, situat în Făgăraș, Str.Republicii,nr.6, pentru desfășurarea activității Clubului de Turism și Ecologie Transmont Făgăraș.

16.Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca președinte de ședință (NOIEMBRIE 2016).

17.Diverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.