Deratizare pe domeniul public

sursa foto: ziarulclujean.ro
sursa foto: ziarulclujean.ro

„Primăria Municipiului Făgăraş, în colaborare cu S.C. CORAL IMPEX S.R.L., punct de lucru Brasov, str. Harmanului, nr.50, et.1, sc. B, ap.4, vă aduce la cunoştinţă următoarele :

-în perioada 27-28.10.2016 se vor efectua servicii de deratizare pe suprafaţa domeniului public al municipiului Făgăraş.

Substantele utilizate pentru activitatea de deratizare sunt:

– Facorat pasta, substanta activa brodifacoum;

– Deration Pellet, substanta activa bromodialone.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi face parte din grupa Xn  si Xi de toxicitate.

Facem apel către detinatorii de animale de pe raza municipiului Făgăraş să supravegheze animalele, iar în situatţa în care apar ingerări accidentale de raticide în rândul animalelor, antidotul este vitamina K1.

Pentru ca activitatile de deratizare să fie eficiente, aceastea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public şi privat, cât şi la toti utilizatorii de pe raza municipiului Făgăraş.

În acest sens, facem apel către cetăţeni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici şi institutii publice să efectueze activitatea de  deratizare pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalitatii.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea actiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.