Încă trei candidaţi la funcţia de director din Făgăraş au fost respinşi

concurs-655x360Pentru fiecare probă de concurs din cele trei (test grilă, analiză CV şi interviu), punctajul maxim este de 50 de puncte şi punctajul minim de promovare a probei este de 35 de puncte.

Pentru candidaţii care au trecut de proba scrisă, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov a început, cu programare pe serii, analiza CV-ului şi interviul. Pe 18 octombrie , 19 octombrie  şi 20 octombrie au avut loc primele şedinţe de evaluare, pentru 53 de candidaţi, rezultatele fiind publicate pe site-ul IŞJ Braşov – isjbrasov.ro, la secţiunea Concurs directori.
Din cei 53 de candidaţi, 3 s-au retras, iar alţii 7 au fost respinşi la „analiza CV”, etapă de concurs la care nu a luat nimeni punctajul maxim.

La Făgăraş 3 candidaţi la funcţia de director au fost respinţi la analiza CV-ului. Este vorba de Leucă Ana de la Grădiniţa Albinuţa, Trâmbiţaş Petronela de la Grădiniţa Prichindeii, Burghea Rodica de la Grădiniţa Voinicelul.

Din cei 43 ajunşi în etapa interviului, 3 au fost respinşi, iar 5 au fost notaţi cu 50 de puncte (maxim), respectiv: Brătucu Tamara Oana (Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Braşov), Drăguşanu Emese (Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 29 Braşov), Neamţu Letiţia Cornelia (Şcoala Gimnazială Nr. 6 „Iacob Mureşianu” Braşov),Boeriu Aurora Elena (Şcoala Gimnazială Recea), Paise Liana Sanda (Şcoala Gimnazială Ghimbav). Bâte Gabriela(Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 10 Braşov), Albu Rodica (Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 34 Braşov) şi Negrilă Ion ( Şcoala Gimnazială Ovid Densuşianu Făgăraş).
Afişarea rezultatelor concursului este programată în 18 noiembrie, fiind urmată de o perioadă alocată depunerii contestaţiilor: 21 – 23 noiembrie, cu termen de soluţionare 9 decembrie. Validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la minister  este programată în 16 decembrie  2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.