Noi dosare penale

sursa romaniatv.net
sursa romaniatv.net

Zilele trecute, poliţiştii posturilor de Poliţie Ucea şi Voila au depistat în trafic două persoane care au săvârşit infracţiuni rutiere. Dacă în primul caz a fost vorba de conducere a unui autovehicul cu numere de înmatriculare provizorii expirate, cel de-al doilea a plusat la înfracţiuni şi cu lipsa permisului de conducere. Ambii s-au ales cu dosare penale, pedepsele lor urmând să fie stabilite de instanţă.

T.B., de 41 de ani, din Victoria, conducea o autoutilitară marca Nissan Ebro prin Ucea de Sus, atunci când a fost tras pe dreapta pentru control. Autoutilitara avea numere provizorii de înmatriculare, iar în urma documentelor prezentate s-a dovedit că acestea erau expirate de o lună. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere a unui autovehicul cu numere de înmatriculare expirate.

Un alt caz sancţionat de poliţişti cu dosar penal a avut loc, acum câteva zile, în Voila. A.T.I., de 30 de ani, din comuna Ucea, a fost oprit de poliţişti pentru control. Acesta a fost depistat conducând un moped neînregistrat pe DN1. În urma verificărilor s-a constatat şi că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru cele două infracţiuni la regimul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.