„Radu Negru“ dă startul balurilor bobocilor

balŞi ca la fiecare început de an şcolar, în liceele din Făgăraş e agitaţie mare! Şi nu din cauza unor examene sau teste, ci pentru că se apropie „Balul bobocilor“. Cei mai frumoşi elevi de clasa  IX-a vor fi aleşi la Colegiul Naţional „Radu Negru“ în data de 14 octombrie, la Casa de Cultură.

Tema balului din acest an este „No name“ şi este bazată precum sugerează şi titlul pe mult mister. 12 perechi se vor întrece pentru titlul de miss şi mister boboc al colegiului. Ca noutate, în acest an, va fi acordat un premiu pentru cea mai votată pereche de pe facebook. Astfel că şedinţa foto a fost făcută deja chiar la Cetatea Făgăraş iar susţinătorii îşi pot vota preferaţii pe pagina oficială Balul Bobociilor 2016.

bal-1Pe lângă repetiţiile zilnice făcute pentru ca balul să iasă foarte bine, organizatorii balurilor bobocilor au avut mai multe acţiuni printre care şi un eveniment caritabil. Cu banii strânşi s-au cumpărat rechizite şcolare pentru copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Făgăraş.

bal-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.