Oltul Făgăraş este câştigătoarea Cupei României – zona Făgăraş, seria Vest

meci-3În urma unui meci spectaculos, demn de o finală, Oltul Făgăraş a reuşit să câştige trofeul pus în joc. Jucătorii de la Benelux Cincu au fost cei care au deschis scorul în prima repriză, scor care s-a păstrat până la finalul acesteia.

În cea de-a doua repriză, Oltul Făgăraş a reuşit să întoarcă acest rezultat iar la finalul partidei scorul a fost de 3-1 în favoarea făgărăşenilor.

Deşi vremea nu a fost una foarte bună, iubitorii fotbalului au fost prezenţi la stadion într-un număr destul de mare.

Spectacolul fotbalistic a fost completat şi de atmosfera frumoasă creată de galeria celor de la Oltul Făgăraş.

meci-4„Aşa cum mă aşteptam nu a fost un meci uşor şi felicit echipa Benelux Cincu pentru ambiţia cu care şi-a apărat şansele în acest joc. Am avut o primă repriză mai slabă, dar în cea de-a doua am revenit în joc repede şi am făcut ca în final să ieşim câştigători. Sunt fericit şi mândru că am reuşit să câştigăm această finală şi felicit aceşti băieţi minunaţi pentru dăruire şi pentru plăcerea cu care joacă fiecare meci. Mai departe vom intra în competiţie cu echipele de Liga a 4-a, unde ne dorim să mergem cât mai departe. Primul obiectiv al nostru l-am realizat, urmând ca prin jocuri bune în campionat să realizăm şi celălalt obiectiv, poate cel mai important, câştigarea campionatului.” , a spus George Greavu, antrenorul ACS Oltul Făgăraş.

meci-2„Băieţii au reuşit să fie la înălţime şi să facă un joc bun. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu un parcurs atât în campionat, cât şi în cupă, fără înfrângere, dar şi cu experienţa de liga a 4- a. Ne aşteptam să fie un joc greu, şi cu puţină atenţie şi noroc puteam chiar să câştigăm.Vreau să îi felicit pe băieţii mei pentru atitudine si dăruire şi în acelaşi timp să felicit echipa câştigătoare. Nu în ultimul rând aş vrea să mulţumesc primarului şi viceprimarului din Cincu şi celorlalţi care fac posibilă activitatea noastră”, a spus  Ovidiu Cherciu, antrenorul echipei Benelux Cincu.

Marcatorii finalei sunt : Robu Vasile de la Benelux Cincu şi Andronic Daniel, Sandu Emanuel, Belibou Adrian de la Oltul Făgăraş.

meci-1Următoarele jocuri ale celor două echipe în campionat se vor desfăşura duminică, 09.10.2016, Benelux Cincu urmând să primească vizita echipei Progresul Voivodeni, iar Oltul Făgăraş va face deplasarea în Hurez unde, de la ora 14, va întalni echipa Voinţa Hurez.

Brigada de arbitrii care au condus finala : Mardan Ciprian ( centru), Cantemir Constantin şi Bortan Daniel-Mihai (asistenţi).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.