Clubul elevilor şi-a deschis porţile. Vezi care sunt cercurile la care se pot înscrie copiii

 

img_2365Astăzi, Clubul Copiilor din Făgăraş şi-a deschis porţile şi zeci de elevi au venit să viziteze instituţia şi să afle care sunt cercurile la care se pot înscrie. Pentru anul acesta şcolar au fost pregătite 10 cercuri iar copiii pot opta pentru unul sau chiar mai multe cercuri.

A fost zi festivă pentru cadrele didactice de la Clubul Copiilor Făgăraş. Astăzi i-au primit în vizită pe viitorii cursanţi.

 

img_2361„Astăzi are loc deschiderea festivă a Clubului Copiilor Făgăraş, mai târziu decât celelate şcoli pentru că aici vin copii care sunt înscrişi la şcoli şi atunci nu puteam să facem în acelaşi timp deschiderea, deşi activităţile au început la club. În general aşa facem iar la 1 octombrie este deschiderea oficială“, a spus Claudiu Molnar, directorul Clubului Copiilor Făgăraş.

img_2362Modul cum  este utilizat timpul liber al elevilor  este foarte important pentru formarea acestora. În consecinţă, părinţii trebuie să trateze cu foarte mare atenţie activităţile copiilor după orele de curs. Calculatorul şi televizorul sunt o soluţie comodă, dacă doriţi ca cei mici să nu vă deranjeze, însă pot fi cei mai aprigi duşmani în dezvoltarea lor. O soluţie perfectă pot fi cercurile de la Clubul Elevilor. Pentru acest an şcolar au fost pregătite 10 cercuri.

„Ca şi în anii precedenţi avem 10 cercuri de instrumente muzicale, jocuri logice, chimie experimentală, arta actorului, pictură, muzeologie, electronică- şah, dans modern şi popular, cultură şi civilizaţie engleză, foto. Înscrierile se pot face şi de acum înainte, nu este ca la şcoală strict, copiii vin de plăcere şi de aceea şi profesorii se străduiesc să le ofere activităţi extraşcolare diferite de cele de la şcoală“, ne-a mai spus Claudiu Molnar.

img_2366„Cercul de Arta actorului îşi deschide astăzi larg porţile pentru toţi doritorii. Aşteptăm copiii să se înscrie la cercul nostru de arta actorului, de la clasa I până la clasa a XII-a. Cei care vor veni vor intra într-un proiect numit Stagiune teatrală la Făgăraş şi vor avea spectacol o dată la lună sau chiar de două ori pe lună. Am grupe de avansaţi şi grupe de începători. Cei care vor veni acum vor intra în grupa de începători“, a spus Vladimir Vărzaru, coordonatorul cercului „Arta actorului“.

Copiii, prezenţi la deschidere, au fost foarte încântaţi de ceea ce au văzut aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.