Cabinet modern de Limba Franceză, la „Radu Negru“

 

foto: Nova TV Făgăraş
foto: Nova TV Făgăraş

La Colegiul Naţional „Radu Negru“ a fost inaugurat astăzi un laborator modern de aprofundare a limbii franceze, care a fost dotat cu sprijinul Consiliului Local şi din fondurile proprii ale instiuţiei de învăţământ. Cabinetul se află la etajul doi şi a fost dotat cu calculatoare şi mobilier – toate noi. Valoarea investiţiei se ridică la suma de aproximativ 60.000 de lei. La orele de Limba Franceză vor veni aici de la cei mai mici copii, din ciclul primar şi până la cei din clasele a XII-a. În prezent, la Colegiul Naţional Radu Negru învaţă peste 1.400 de elevi.

Laboratorul de limbă franceză există la „Radu Negru “ de peste 10 ani. Profesorii de Limba Franceză se bucură  că îşi pot desfăşura activitatea la cursuri, cu aparatură de ultimă generaţie. În cabinet este şi videoproiector, un ecran de proiecţie fix şi unul mobil, iar lecţiile sunt interactive.

radu-negruAcesta nu este singurul laborator din colegiu unde elevii pot aprofunda materiile de specialitate în condiţii bune. Instituţia de învăţământ dispune de cabinete dotate cu echipamente moderne la informatică, biologie, chimie, engleză, ştiinţe sociale şi de asemenea, are una dintre cele mai moderne săli de sport din Făgăraş.

(Roxana Palade)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.