Făgărăşenii au avut parte de o porţie bună de râs la „Ceapa de Aur“

 

img_1630Făgărăşenii care au decis să participe în această seară la festivalul de umor „Ceapa de Aur“, desfăşurat pentru a XVIII- a oară în oraşul nostru, au avut parte de multe porţii de râs. Spectatorii au râs cu gura până la urechi când pe scenă au urcat concurenţii, dar şi invitaţii din toată ţara.

 Zeci de făgărăşeni au ales să se destindă în această seară şi să participe la Festivalul de Umor „Ceapa de Aur“, ajuns la cea de-a 18-a ediţie în municipiul nostru. Festivalul a debutat cu o lansare de carte a scriitorului făgărăşean Florin Alexandru iar după ora 17.00 s-a dat startul la umor.

img_1638Pe scena Casei Municipale de Cultură au urcat umorişti din toată ţara, dar şi din Făgăraş care s-au pregătit să-i facă pe spectatori să râdă cu gura până la urechi. Festivalul a fost prezentat de Sergiu Vaida iar ca invitaţi speciali au fost: Rabă, Sorin Tănase, Caricaturist Criv şi Experiment UFO. Pe lista participanţilor au fost: BIS Sibiu, OZN Timişoara, Nănaşii Jibău, Bum Cluj Napoca, Costică Tiron, Ion Mercea şi Mircea Oancea. Pe holul Casei de Cultură, organizatorii au pregătit şi o expoziţie de caricaturi semnată Costel Pătrăscanu. „A fost ediţia a 18-a, deci o ediţie de maturitate la care am reuşit să chem trupe foarte bune din ţară, interpreţi foarte buni, un caricaturist foarte bun, Costel Pătrăşcanu.  Preşedintele juriului din acest an a fost domnul Cornel Udrea, un scriitor care a scris peste 100 de cărţi de umor şi care spun că este cel mai bun scriitor de umor din ţară. S-au întâmplat nişte lucruri frumoase şi asta datorită faptului că am fost ajutat anul acesta şi de domnul primar şi de Consiliul Local şi de Casa de Cultură şi a existat un interes pentru promovarea acestui festival pentru că la rândul lui festivalul promovează în ţară nu numai numele formaţiilor de aici, ci şi numele de Făgăraş. Ceea ce este extraordinar cu un preţ minim putem obţine avantaje maxime chiar dacă cu zâmbetul. Poate cu zâmbetul putem pătrunde mai uşor“, a spus Florin Alexandru, organizatorul festivalului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.