foto fagarasul tau
foto fagarasul tau

Astăzi, 18 septembrie, făgărăşenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a-şi susţine favoriţii. CSM Făgăraş joacă împotriva celor de la HC Vaslui, în cea de-a IV-a etapă a Ligii Zimbrilor. Meciul se va disputa în sala de sport a Colegiului Naţional „Radu Negru”, începând cu orele 18.00.

Conform clasamentului, echipa făgărăşeană şi CSM Satu Mare se află pe ultimele poziţii, cu 0 puncte. Locurile superioare în clasament sunt ocupate de Dinamo Bucureşti şi HC Odorhei, cu câte 9 puncte, urmate de HC Dobrogea Sud şi AHC Dunărea Călăraşi, cu câte 6 puncte. Echipa antrenată de Dumitru Opriş are nevoie de toată susţinerea noastră. Haideţi să le urăm împreună „Baftă” băieţilor!

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/09/csm-3-1.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/09/csm-3-1-150x150.jpgadminSportcsm fagaras,hc vaslui,meciAstăzi, 18 septembrie, făgărăşenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a-şi susţine favoriţii. CSM Făgăraş joacă împotriva celor de la HC Vaslui, în cea de-a IV-a etapă a Ligii Zimbrilor. Meciul se va disputa în sala de sport a Colegiului Naţional „Radu Negru”, începând cu orele 18.00. Conform...Pentru că ne pasă de tine!