Conduceau fără drept

sursa romaniatv.net
sursa romaniatv.net

Săptămâna trecută a fost una cu destul de multe evenimente rutiere petrecute pe raza Ţării Făgăraşului. Numai în perioada 31 august – 3 septembrie, poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Rurală Voila, dar şi de la Biroul Rutier Făgăraş, au întocmit dosare penale pentru un număr însemnat de conducători care, fie nu deţin permis de conducere, au permisul suspendat pentru abateri anterioare, au fost depistaţi băuţi la volan, au condus autovehicule neînmatriculate sau care nu aveau drept de circulaţie pe teritoriul României.

Faptul că nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie, nu a împiedicat-o pe G.M.I, de 21 de ani, din comuna Recea, să se urce la volan. Aceasta conducea un autoturism înmatriculat, prin localitatea Dejani, în seara zilei de 31 august, pe la orele 21.30, moment în care a fost oprită de poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Voila. La scurt timp după aceea, la orele 22.00, a fost identificat de poliţişti şi K.C.N., de 19 ani, din Şercaia. Tânărul conducea, pe DN1S, între Părău şi Şercaia, un motoscuter înregistrat, dar nu deţinea permis de conducere. Cei doi tineri s-au ales cu dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a deţine permis de conducere.

Pe 1 septembrie, în jurul orelor 13.30, poliţiştii au tras pe dreapta un tractor agricol care circula pe DJ 130 B. Acesta era condus de N.I.D., de 18 ani din comuna Părău. În urma verificărilor de rutină s-a constatat că tractorul era neînmatriculat, iar şoferul nu posedă permis de conducere. Acesta  are de zilele trecute dosar penal pentru cele 2 fapte.

Poliţişti din cadrul aceleiaşi Secţii, 3 de Poliţie Rurală Voila, l-au depistat, câteva ore mai târziu, şi pe F.C.I., de 22 de ani, din Voila. Acesta conducea un autoturism între localităţile Rodbav şi Cincşor, pe DJ 105 A, în jurul orelor 20.30. Luat la întrebări acesta a recunoscut că nu deţine permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Pe data de 2 septembrie, a fost oprit în trafic şi C.A.I., de 22 de ani, din Făgăraş. Acesta conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în străinătate, şi care nu avea drept de circulaţie în ţară. Bărbatul a fost oprit în timpul unei activităţi de rutină, desfăşurate de poliţişti în localitatea Recea. În urma verificărilor specifice s-a constatat şi că tânărul nu deţine nici permis de conducere. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru cele două fapte.

În data de 3 septembrie, după orele 23.30, poliţiştii de la rutieră i-au făcut semn să oprească, unui bărbat cu domiciliul în Braşov. P.G.S., în vârstă de 41 de ani, conducea un autoturism înmatriculat. Probleme au fost depistate în urma verificărilor, care au scos la iveală faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Şi acesta s-a ales cu dosar penal, pentru conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.