COMANDANT NOU LA CENTRUL DE INSTRUIRE PENTRU INFANTERIE ŞI VÂNĂTORI DE MUNTE FĂGĂRAŞ

 img_1219Astăzi, la Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii. Noul comandant, colonelul Stefan Mihalcea, a luat în primire funcția de comandant al CIIVM de la locotenent-colonelul Ion Gib, în prezența comandantului Scolii de Aplicație pentru Luptă „Mihai Viteazul“, colonel Marian Bae.

„Am venit aici, la Făgăraş, plin de optimism pentru că în Ardeal sunt oameni serioşi. Este o echipă pentru performanţă şi am venit să contribui şi eu, cu toate forţele, la această perfomanţă. Am aşteptări mari deoarece acest centru de instruire are sarcini specifice pentru asigurarea în forţele armate a categoriilor de personal foarte bine instruite. Odată ajunşi în unităţile în care vor fi repartizaţi, cei instruți aici vor putea să-şi aducă contribuția lor de performanţă pentru a fi parteneri de coaliţie, aliaţi de nădejde şi să-şi îndeplinească misiunile, atât cele naţionale, cât şi cele asumate faţă de alianţă, în afara teritoriului“, a spus col. Ştefan Mihalcea, noul comandant al CIIVM.

La comanda Centrului de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte s-a aflat, începând din  2009, colonelul Stelian Pantazi.
img_1205La festivitate au participat reprezentanți ai administrației publice locale şi reprezentanţi ai unor instituţii din oraş.

Colonelul Ştefan Gheorghe Mihalcea s-a născut la 26 decembrie 1968, în municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa. Este căsătorit şi are doi copii. A absolvit Şcoala Militară  de Ofiţeri „Nicolae Bălcescu“ din Sibiu, arma Infanterie, în anul 1990.

img_1197 img_1215 img_1228 img_1234 img_1245

 

Un comentariu la „COMANDANT NOU LA CENTRUL DE INSTRUIRE PENTRU INFANTERIE ŞI VÂNĂTORI DE MUNTE FĂGĂRAŞ

  • septembrie 12, 2016 la 11:47 am
    Permalink

    felicitari. ca un om care a muncit acolo pot spune ca vrednici sunt> si col. Baie si Col. Pantazi si Col. Mihalcea. Acolo inca se poate scrie istorie. ce infanterist nu a trecut pe acolo!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.