EMOŢII MARI LA PRIMUL MECI JUCAT ACASĂ

mascota fed 6Orele sunt numărate până la marele meci jucat acasă de handbaliştii făgărăşeni.CSM Făgăraş va debuta în faţa propriilor suporteri în Liga Naţională de handbal masculin. Trupa făgărăşeană, care a promovat în sezonul trecut, va juca astăzi, de la ora 18.00, împotriva formaţiei HC Dobrogea Sud, o altă nou promovată. Trupa de la malul Mării Negre are în componenţă jucători experimentaţi care au foarte multe meciuri în cupele europene sau în naţionala României.

Sunt şi emoţionat, sunt şi încântat de ceea ce am reuşit. Sper ca munca noastră pe care am desfăşurat-o în ultimii ani cu echipa de seniori să ne aducă satisfacţii atât nouă, conducerii tehnice, cât şi sportivilor din echipă, dar şi întregului oraş. Sperăm să fie tot oraşul alături de noi şi sperăm să nu-i dezamăgim“, a spus Mitică Opriş, antrenorul CSM Făgăraş.

mascota fed2În cursul acestei dimineţi a avut loc o campanie a CSM Făgăraş, în colaborare cu Federaţia Română de Handbal, campanie ce a avut ca scop promovarea handbalului.  Astfel copiii şi în special juniorii echipelor de handbal făgărăşene au avut ocazia să-i întâlnească la Cetatea Făgăraş pe jucătorii echipei noastre, dar şi să facă poze cu mascota federaţiei.mascota federatie

mascota fed 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.