Implică-te! Fii voluntar HOSPICE!

foto hospice.ro
foto hospice.ro

Bolnavii incurabili din comunitate au nevoie de tine! Acest mesaj se adresează tuturor tinerilor pe care suferinţa altora nu îi lasă indiferenţi. Dacă vrei să dăruieşti din timpul tău celor care au nevoie de o mângâiere, o încurajare, sau un ajutor cât de mic, pentru a putea accepta şi înţelege lupta cu maladiile incurabile, locul tău este alături de echipa HOSPICE Casa Speranţei.

Numai anul trecut, peste 400 de voluntari s-au implicat în activităţile HOSPICE Casa Speranţei, oferind spijin, adulţilor şi copiilor cu boli incurabile, dar şi familiilor acestora, în Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti. Voluntarii au totalizat un număr de 18.000 de ore, pe care le-au petrecut alături de cei în suferinţă.

Cei care doresc să se implice trebuie să ştie că activitatea desfăşurată de Hospice are ca scop îmbunătăţirea condiţiilor de trai a celor aflaţi în grea suferinţă, menţinerea demnităţii umane şi uşurarea durerii bolnavilor incurabili.

În cazul centrelor HOSPICE din Braşov şi Bucureşti, voluntarii se pot implica în campanii de strângere de fonduri, sau pot participa la activităţile desfăşurate în cetrele de zi, la departamentele Social, Administrativ, dar şi la recepţie sau bucătărie.
Având în vedere că la Făgăraş nu există decât o echipă medicală, un asistent social şi un asistent relaţii publice şi comunicare, activitatea centrului are mare nevoie de voluntari, persoane care pun suflet în ceea ce fac, şi care doresc să îşi sacrifice din timpul lor, pentru a oferi mângâiere şi un strop de bucurie, copiilor şi adulţilor din zona noastră, suferinzi de boli incurabile.
Dacă eşti interesat de strângerea de fonduri pentru bolnavii sprijiniţi de centrul făgărăşean, vei putea deservi standurile HOSPICE amenajate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, de Paşte sau Mărţisor, precum şi cu ocazia evenimentelor caritabile organizate de fundaţie. Te mai poţi implica şi în confecţionarea diferitelor obiecte decorative ce urmează să fie expuse în cadrul evenimentelor, în distribuirea materialelor informative sau în alte activităţi complementare.

Mai multe detalii despre cum puteţi să vă implicaţi în proiectele şi activităţile HOSPICE Făgăraş, dar şi în ale celorlalte centre din ţară găsiţi pe pagina www.hospice.ro , dar şi pe pagina de socializare a fundaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.