foto monitorulvn.ro
foto monitorulvn.ro

Trei bărbaţi din zonă şi o tânără din Sibiu au de câteva zile dosar penal. Asta după ce au fost depistaţi de poliţişti în trafic, încălcând unele norme rutiere în vigoare.

În data de 24 august, angajaţi ai Biroului Rutier Făgăraş, au oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, cu numere de Germania. La o privire mai atentă, poliţiştii au observat că vehiculul condus de A.N., de 35 de ani, din Voila, avea numerele expirate. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Acelaşi lucru au păţit şi B.I, de 57 de ani, şi U.G., de 63 de ani. Aceştia au fost traşi pe dreapta de poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Voila, care desfăşurau o acţiune în apropiere de Veneţia de Jos.

În data de 25 august, primul bărbat conducea un moped Malaguti neînmatriculat, pe DN1. Cu ocazia acelei acţiuni a fost depistat şi celălalt bărbat, care conducea un moped marca Suzuki, şi acesta fără documente de înmatriculare.

Ambii s-au ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Şi o tânără care conducea un autoturism cu numere de Sibiu, pe DJ 104 A, în apropiere de Drăguş, a fost oprită pentru control, pe data de 22 august, după orele 21.00. În urma verificărilor s-a constatat că B.A., de 31 ani, cu domiciliul în Sibiu, nu deţine permis de conducere.  Nici aceasta nu a scăpat fără dosar penal.