Minori implicaţi în accidente rutiere pe drumurile Ţării Făgăraşului

foto: suceavanews.ro
foto: suceavanews.ro

Mai mulţi minori din Ţara Făgăraşului au fost implicaţi săptămâna trecută în accidente rutiere. Din fericire, niciunul nu a suferit leziuni grave.

În data de 22 august, în jurul orei 11.30, în localitatea Olteţ, a avut loc un accident de circulaţie. Şoferul unui Renault a accidentat un mopedist de 16 ani care a pătruns în DN1 de pe un drum lateral, fără să se asigure. Şoferul este D.F., de 56 de ani din Constanţa, iar mopedistul este din Chirpăr. Mopedistul a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Tot un minor a fost implicat într-un accident rutier produs în apropierea Complexului Turistic de la Breaza. Şoferul unei maşini care circula de la Complexul Turistic spre DJ104A a lovit un minor de 13 ani, după ce acesta a coborât dintr-o remorcă staţionată pe sensul opus de mers, intenţionând să traverseze, fără a a se asigura.  Copilul a fost transportat la spital, însă rănile nu i-au pus viaţa în pericol.

Un al treilea eveniment rutier din care a rezultat accidentarea unei minore s-a petrecut în zona gării din Voila. O autoutilitară condusă de Z.I.,  de 52 de ani, se deplasa din direcţia Cincşor spre DN1, când în zona gării, o minoră care circula pe o bicicletă s-a izbit în rezervorul lateral al autoutilitarei. Fata de 11 ani a fost transportată la spital cu ambulanţa, pentru investigaţii. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.