28 de elevi din 100 au luat BAC-ul de toamnă, în Ţara Făgăraşului

rezultate-bac-2015-465x390Pentru 28 de absolvenți de liceu, examenul de Bacalaureat s-a încheiat cu bine și au obținut și diplomă în acest sens.

Astăzi s-au afişat rezultatele celei de-a doua sesiuni  a Bacalaureatului. De la Colegiul Aurel Vijoli nu a reuşit niciun candidat din cei 7 înscrişi să obţină notă de trecere. La Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ s-au înscris la BAC 22 de elevi, însă doar 9 au reuşit să treacă examenul, 10 fiind respinşi iar 3 nu s-au prezentat. De la Colegiul Naţional „Radu Negru“ s-au înscris la BAC 6 elevi iar 3 au obţinut note de trecere, 3 fiind respinşi.

De la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea“ s-au înscris la examen 35 de elevi. 10 vor avea diplomă de BAC iar 22 au fost declaraţi respins. 3 elevi nu s-au prezentat la examen.

De la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“ s-au înscris la BAC 6 elevi. 2 au reuşit să treacă BAC-ul, 3 au fost respinşi iar unul nu s-a prezentat.

De la liceul Alexandru Bărbat din Victoria s-au înscris 15 candidaţi. Doar unul a reuşit să ia note de trecere. De la Liceul I.C. Drăguşanu din Victoria au dat BAC-ul 9 elevi şi doar 3 au obţinut note de trecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.