Vremea până luni

soare_83025200Sâmbătă, 20 august, vremea se va încălzi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade. După-amiază vor fi averse şi descărcări electrice, local în Oltenia, jumătatea de nord-vest a Munteniei, la deal şi la munte, unde izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate şi vor fi condiţii de căderi de grindină.

În restul ţării, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala izolat, cu precădere în orele serii. Vântul va fi slab şi moderat cu unele intensificări în Delta Dunării şi zona montană înaltă.

Duminică, vremea va continua să se încălzească. Maximele trec de 30 de grade în cea mai mare parte a ţării si ajung la 34 de grade Giurgiu. După orele amiezii şi seara, local la deal şi la munte şi izolat în restul ţării vor fi averse şi descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină.

Luni în regiunile extracarpatice vremea va fi în general frumoasă, cu maxime peste 30 de grade pina la 34-35 de grade în sud-est la Calarasi. În restul ţării, temperatura aerului va marca o scădere, mai accentuată în regiunile vestice, maximele vor fi aici intre 23-24 de grade in Dealurile de Vest si 30 de grade la Târgu Mureş şi Braşov. În regiunile vestice iar spre seară şi în centrul ţării, la deal şi la munte, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, cantităţi de apă mai însemnate şi căderi de grindină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.