foto: Inspectoratul de Jandarmi Braşov
foto: Inspectoratul de Jandarmi Braşov

În această săptămână, patrulările jandarmilor montani pe traseele din zona de responsabilitate se vor intensifica, având ca scop informarea turiștilor asupra nivelului de dificultate a diferitelor trasee montane, dar și prevenirea accidentărilor prin discuții cu aceștia, cu scopul de a informa și îndruma pe toți cei care vizitează muntele.
„Le dorim tuturor celor care se află în vacanță, sau doar în vizită, în județul nostru, să petreacă așa cum doresc, dar îi rugăm de asemenea să respecte muntele și legislația în vigoare.
Jandarmeria Montană Brașov, alături de Salvamont, va veghea la liniștea și siguranța tuturor celor aflați în domeniul montan.“, se arată pe pagina de socializare a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

http://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/08/munte.jpghttp://fagarasultau.ro/wp-content/uploads/2016/08/munte-150x150.jpgadminFapt diversjandarmi,munte  În această săptămână, patrulările jandarmilor montani pe traseele din zona de responsabilitate se vor intensifica, având ca scop informarea turiștilor asupra nivelului de dificultate a diferitelor trasee montane, dar și prevenirea accidentărilor prin discuții cu aceștia, cu scopul de a informa și îndruma pe toți cei care vizitează muntele. „Le...Pentru că ne pasă de tine!