Victima celor incapabili

smurd 3
foto: Televiziunea NOVA Fagaras

Un apel la 112 anunţa astăzi, înainte de prânz, echipajul SMURD din Făgăraş, că o femeie a căzut pe stradă şi nu se mai poate ridica. Paramedicii au sosit pe strada Nicolae Bălcescu, lângă sinagogă, acolo unde au fost îndrumaţi de soţul femeii şi au găsit-o pe victimă rezemată de un stâlp de pe marginea drumului. Făgărăşeanca în vârstă de 67 de ani nici nu putea vorbi din cauza durerii de umăr. Ce s-a întâmplat? Mergea împreună cu soţul ei la piaţă, pe trotuar. Cum şantierul din Făgăraş s-a făcut mai mult după ureche, un şanţ astupat de mântuială cu pietre şi bolovani a  adus ghinionul în calea femeii. Nu a observat  groapa şi a călcat pe marginea ei. S-a dezechilibrat şi a căzut lovindu-se de stâlp. În cădere, şi-a fracturat umărul.

smurd 2Victima a fost luată cu targa şi transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Soţul femeii susţine că după ce femeia va fi stabilizată se gândeşte să le ceară despăgubiri drumarilor. Nu este singurul nemulţumit la Făgăraş de starea drumurilor şi a trotuarelor. Mulţi făgărăşeni nu-şi mai pot ţine în frâu nervii şi se iau la ceartă cu muncitorii şantierului.

Lucrările prost făcute i-au determinat pe aleşii locali să ia primele măsuri. Aşadar, până la refacerea zonelor unde s-a săpat sau până la refacerea carosabilului acolo unde asfaltul este neconform, firma Recon& Doje nu va mai primi aviz de săpătură. Aceste măsuri au fost anunţate ieri de primarul Făgăraşului într-o conferinţă de presă.

Vezi stirea video aici. 

(Roxana PALADE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.