Scăpăm de traficul greu din oraş?

ocolitoare fagarasO problemă a Făgăraşului este lipsa unei şosele ocolitoare pentru traficul greu. Ani la rând făgărăşenii au bătut la uşa primăriei pentru rezolvarea acestei probleme. S-au făcut şi petiţii în acest sens, însă până acum fără vreun rezultat clar. Acum, sub noua conducerea a Primăriei Făgăraş, realizarea unei centuri ocolitoare este din nou pe masa de lucru a aleşilor.

Primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu, a scris pe pagina de facebook că deja a făcut demersuri pentru ca această lucrare să fie realizată.

„Traficul greu care traversează orașul reprezintă o mare problemă pentru Făgăraș. Astfel, șoseaua ocolitoare este o prioritate. În acest sens, am discutat cu reprezentanții Ministerului Transporturilor care au fost de acord să predea municipalității acest drum. Tot ministerul va realiza și studiu de fezabilitate. În acest moment acest studiu este aproape finalizat, mai avem nevoie doar de un aviz de la Hidroelectrica. Estimez că în toamna acestui an ni se va preda acest drum și vom organiza licitația pentru alegerea constructorului, după care, vom demara lucrările.“, a scris pe pagina de socializare, primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.